• Prof. Dr. Erkut Attar

     

    Prof. Dr. Erkut Attar 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1985-1986 yıllarında Britanya’da Aberdeen Woodend General Hospital`de ve Aberdeen Royal Infirmary’de House Officer olarak çalıştı. 1991 Yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum asistanlığı döneminde İskoçya, Aberdeen Üniversitesi Patoloji Bölümü’nde Onursal Araştırma Görevlisi olarak ve daha sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde University of Connecticut Health Center’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 1992-1995 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde, Yale Universitesi’nde Postdoctoral Fellow olarak görev yaptı.  1994 yılında American Society for Reproductive Immunology’nin (ASRI) Travel Award’ına layık görüldü. Aynı dönemde American Society for Reproductive Medicine (ASRM), Reproductive Immunology Special Interest Group ödülünü kazanan ekipte yer aldı. İstanbul Tıp Fakültesi’nde endometriozis etiyopatogenezi konusunda yaptığı çalışması 2002 yılında American Society for Reproductive Medicine (ASRM) tarafından ödüllendirildi. Prof. Dr. Erkut Attar yurtiçinde yapılan çeşitli organizasyonlarda da ödüller almıştır. Dr. Erkut Attar 1996–2000 yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır Dr. Attar 2000 yılında Kadın hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Doçentlik unvanı almıştır ve 2001-2020 tarihleri arasında aynı kürsüde Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır. Bu süre içerisinde Chicago’da Amerika Birleşik Devletleri, Northwestern Üniversitesinde Misafir Öğretim Üyesi ve Ortak Araştırıcı olarak görev yapmıştır. 2020 tarihinden itibaren Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri, kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalı başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Detaylı bilgi için hocamızın web sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. Prof. Dr. Erkut Attar 2007 yılında American Society for Gynecological Investigation (SGI) Derneğine kabul edilmiştir. Dr. Erkut Attar İstanbul Ünivesitesi’nde, Moleküler Tıp Anabilim Dalı’nda Doktora yapmış ve bu alanda Bilim Doktoru unvanı almıştır. İstanbul Üniversitesi’nden 2007 yılında Profesörlük unvanı alan Dr. Erkut Attar halen aynı kurumda öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. Prof. Dr. Erkut Attar 2016 Yılında Pelvik Ağrı ve Endometriozis Derneği’nin kuruculuğunu yapmıştır ve halen bu derneğin başkanlığını yürütmektedir.

  • Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu

     

    Obstetrik ve Jinekoloji

    Üreme Endokrin ve İnfertilite

    Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 11.06.1958

    İşyeri Adresi : Caddebostan Mah. Cemil Topuzlu Cad. Ada Sok. No:2 Kat:3 34728, Kadıköy, İstanbul, Türkiye

    I. Üniversite Öncesi

    İlköğretim : TED Ankara Koleji

    Orta : TED Ankara Koleji

    Lise : TED Ankara Koleji

    Tıp Fakültesi : Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi (1975-1981)

    II. Üniversite Sonrası

    1982-1986 : Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Hastanesi

    1987-1989 : İhtisas Sonrası Eğitim; Johns Hopkins University Hospital, Baltimore, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri

    III. Akademik Durum

    İstanbul Medipol International School of Medicine, Kadın Hastalıkları ve Doğum Öğretim Üyesi

    Marmara Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi (1989-2011)

    Marmara Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı (2011 öncesi) Marmara Tıp Fakültesi Üreme Endokrin ve İnfertilite Bilim Dalı Başkanı (2011 öncesi)

    IV. Üyelikler

    American Fertility Society

    Pelvik Ağrı ve Endometriozis Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi)

    Türk Menopoz Osteoporoz Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi)

    V. Yayın ve Sunumlar

    24 uluslararası ve 150 üzeri sunumlar, bölüm yazarlığı ve ulusal yayınlar…

  • Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin

     

    1969 yılında Ankara’da doğdu. 1986 yılında Cumhuriyet Lisesi’ni birincilikle bitiren MORALOĞLU 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kadın doğum asistanlığına başladı ve 2007 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak aynı hastanede çalışmaya devam etti. Tüp bebek ve reprodüktif endokrinoloji dalında yerli ve yabancı klinik ve deneysel çalışmalarının yanı sıra 2005 yılında suda doğum ünitesinin kurulmasına ve ilk suda doğuma imza atarak eğitimlerine katkıda bulundu.

    2012 yılında Doçentlik unvanını aldıktan sonra Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Eğitim Görevlisi olarak atanan ve Antenatal Poliklinik ve Doğum Salonu İdari Sorumlusu olarak çalışan MORALOĞLU 2014 yılında gebe okulunun kurulmasında ve eğitimlerinde görev aldı. 14 Mart 2016’da TC. Sağlık Bakanlığı tarafından Mesleki Başarı belgesine layık görüldü.

    2017-2019 yılları arsında T.C. Sağlık Bakanlığı Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini yürütmüştür.

    T.C. Sağlık Bakanlığı’nın HET (Hidroterapi Eşliğinde Travay) Bilim komisyonu ve Eğitici Ekibinde görev yapmaktadır.

    Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığı Anne Ölümleri Merkez Komisyon Üyesi olmasının yanı sıra Anne Dostu Hastane eğitimlerinde eğiticidir. T.C. Sağlık Bakanlığı 100 Günlük Eylem Planı Kapsamında Acil Obstetrik Kanamaya Müdahale Ekibinde yer almaktadır. Bebek Dostu Hastane, Anne Sütü ve Emzirme alanında yürüttüğü çalışmalardan dolayı T.C. Sağlık Bakanlığı ve TEMAS Derneği tarafından plaket ile ödüllendirilmiştir.

    2018 yılı itibariyle Profesörlük unvanını alan MORALOĞLU’nun 120 adet yerli ve yabancı bilimsel makalesi, kitap bölümleri, dergi editörlükleri ve çok sayıda atıfı mevcuttur. İyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.


    Halen, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı kadrosunda öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam etmekte aynı zamanda Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi Başhekimliğini yürütmektedir.

  • Uzm. Fzt. Aygül Köseoğlu

     

    Uzm. Fzt. Aygül Köseoğlu, 2017 yılında Yeditepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İngilizce, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (%100 YÖK Burslu) mezun oldu. Aynı yıl içerisinde başladığı Bahçeşehir Üniversitesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Manuel Terapi Yüksek Lisans Programından 2020’de mezun olarak uzman fizyoterapist unvanı aldı. Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca pelvik taban sağlığı konusunda çeşitli yurt içi ve yurt dışı eğitimleri tamamlayarak pelvik taban sağlığı konusunda kendini geliştirdi. 2017 yılından bu zaman kadar çeşitli kliniklerde yetişkin ve çocuk pelvik taban sağlığı konusunda klinik tecrübeleri bulunmaktadır. Pelvik taban sağlığı konusunda çeşitli akademik kitaplarda bölüm yazarlığı yapmış olup uzmanlığı ile alakalı bilimsel çalışmalarımı devam ettirmektedir. 2022 Eylül ayında başladığı Bahçeşehir Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı'na devam etmektedir. Ocak 2020’den beri Uropelvic Solutions Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi'nde sorumlu fizyoterapisti olarak görev almaktadır.

  • Dr. Fzt. Ayça Aklar

     

    Uzm. Fzt. Ayça Aklar Çörekçi, 1980 yılında Adana’da doğdu. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun oldu. 2003-2005 yılları arasında Adana’da Yeni Yaşam Rehabilitasyon Merkezinde çalıştı. İdeali olan kadın sağlığı alanında kendini geliştirebilmek için 2005 yılında İstanbul’a taşındı.  2005-2007 yılları arasında  Sportomed Fiziktedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde, 2007-2009 yılları arasında Marmara Üniversitesi Çiftehavuzlar Tıp Merkezinde görev aldı. 2010 yılında Lisanüstü Bursiyer olarak çalışmaya başladığı Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde, şuan öğretim görevlisi kadrosunda çalışmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsünde uzmanlığını 2015 yılında tamamladı. Bu süreçte Hypnobirthing Practitioner, Földi Schule Lenfödem terapisti, Institüt für Angewandie Osteopathie okuluna devam ederek Osteopat ünvanlarını kazandı. Gebe rehabilitasyonu ve kadın sağlığında fizyoterapi ve osteopati alanına duyduğu özel ilgi nedeniyle bu alanda çalışmaya ve eğitimlere katılmaya devam etmek


  • Prof. Dr. Rukset Attar

     

    Öğrenim Durumu

    Tezsiz Yüksek              İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

    Lisans                          AREL UZEM / SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ

    2014-2015

    Doktora                        İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ


    1998-2004                    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DETAE / MOLEKÜLER TIP ANABİLİM DALI
    Tez adı: Diabette İnsülin Reseptör Geni ve β-Adrenerjik Reseptör Gen Polimorfizminin Analizi. (2004) (Tez Danışmanı: Prof. Dr. Hüsrev HATEMİ)



    Postdoctoral Fellow      YALE ÜNİVERSİTESİ

    1994-1995                    TIP FAKÜLTESİ / OBSTETRİK, JİNEKOLOJİ ve ÜREME TIBBI ANABİLİM DALI, ÜREME ENDOKRİNOLOJİSİ ve İNFERTİLİTE BİLİM DALI

    Tıpta Uzmanlık             T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ZEYNEP KAMİL KADIN ve ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ


    1992-1997                    KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM
    Tez adı: Tekrarlayan Gebelik Kayıplarının Etyopatogenezinde Lösemi İnhibe Edici Faktörünün (LİF) Rolü. (1996) (Tez Danışmanı: Dr. Doğan CANTEKİN)




    Lisans                          İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 
    1986-1992                    İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ



    Yabancı Dil Notu

    97,50                           2017 Bahar Yüksek Öğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL)  Sınavı

    Görevler


    Profesör Doktor            Yeditepe Üniversitesi Moleküler Tıp Anabilim Dalı
    2017-halen




    Doçent Doktor              Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı
    2012-2017



    Yardımcı Doçent           Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı


    Doktor
    2007-2012
    Dr./ Uzman Doktor        TEKEL (TTA) Genel Müdürlüğü Sağlık Merkezi Başhekimi
    1997-2007




    Asistan Doktor              T.C. Sağlık Bakanlığı Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve                
    1992-1997                    Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı



    EĞİTİM FAALİYETLERİ


    1. YEGEP (Eğitici Eğitimi)  (Halen devam ediyor.)
    2. Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Eğitim Sertifikası KDU-000547-2010-030 (2010)
    3. Neonatal Resüsitasyon Programı (NRP) Uygulayıcı Sertifikası No: 968-29944 (2010)
    4. Sedasyon Yetkinlik Belgesi (2010)
    5. Kardiyak Yaşam Desteği Teorik ve Pratik Eğitimi (2007)
    6. Sedasyon Yetkinlik Belgesi (2007)
    7. Laparoskopi Sertifikası No:930 (1992-1997)

  • Doç. Dr. İlhan Şanverdi

     

    Doç. Dr. İlhan Şanverdi

    Adres: Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Cad. No:10, İstanbul

    Tel: 00 90 5324538280 e-mail: ilhansanverdi@hotmail.com


    DoğumYılı: 1970

    Doğum yeri: Antakya

    Eğitim :

    • Asistanlık: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastlıkları ve Doğum ( 1994 – 1998 )
    • Tıp Fakültesi: Istanbul Universitesi, Cerrahpasa Tıp Fakultesi ( 1987 – 1993 )

    Yabancı diller: İngilizce (ileri) , İspanyolca (iyi)

    Çalışma Deneyimi:

    • Başhekim: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2021
    • Kadın Hast. Ve Doğum Eğitim görevlisi: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2019


    • Kadın Hast. Ve Doğum Doçenti: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2018
    • Kadın Hast. Ve Doğum Başasistanı: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, IVF Kliniği: (2015 – 2019)
    • Kadın Hast. Ve Doğum Başasistanı: Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği (2013-2015)
    • Kadın Hast. Ve Doğum Başasistanı: Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği: (2002 – 2013)

    Sertifikaları:

    • Üremeye Yardımcı Tedavi Uygulamaları Sertifikası.  (Zeynep Kamil Kadın Ve Cocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, IVF Kliniği 2008)                         


    Mesleki İlgi Alanları:

    • Üremeye Yardımcı Tedavi Uygulamaları
    • Endoskopik Cerrahi: Laparoskopi (Endometriozis, Onkoloji) / Histeroskopi


  • Prof. Dr. Erol Tavmergen

     

    DOĞUM YERİ VE TARİHİ : İzmir, 18.12.1960 

    ÖĞRENİM DURUMU:

    1966-1971 İzmir Gazi İlkokulu

    1971-1974 İzmir Özel Türk Koleji

    1974-1977 İzmir Atatürk Lisesi (Fen Bölümü)

    1977-1983 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp Eğitimi

    1985-1990 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nda Uzmanlık Öğrenciliği                                                

    MESLEKİ GEÇMİŞ:

    1980 yılı yaz sömestre tatilinde Hammersmith Hospital Londra-İngiltere’de Prof.Dr. John Goodwin’e bağlı olarak 2 ay süreli Kardioloji stajı.

    1982 yılı yaz sömestre tatilinde Christian-Albrechts Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde (Kiel-Almanya) o.Prof.Dr.Dr.hc.Kurt Semm’e bağlı olarak 2.5 ay süre ile staj ve “Dış Gebelik Teşhis ve Tedavisinde Diagnostik ve Cerrahi Terapötik Pelviskopinin Yeri” başlıklı Mezuniyet Tezi hazırlığı.

    1983-1985 yılları arasında Mecburi Hizmet Yükümlülüğü Kanunu gereğince çekilen kura sonucunda Porsuk Elektrik Dağıtım Müessesi, Kütahya İl İşletme Müdürlüğü Kurucu Kurum Tabipliği.

    1985-1990 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında Uzmanlık Öğrenciliği.

    14.4.-13.7.1986 tarihleri arasında Christian Albrechts Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum  Kliniğinde o.Prof.Dr.Dr.hc.Kurt Semm, Prof.Dr.Liselotte Mettler, Prof.Dr.H.W.Michelmann ile birlikte IVF-ET, GIFT, Androloji, Endoskopik Abdominal Cerrahi konularında araştırmalarda bulunmak üzere geçici görevli.

    11.3.-11.4.1990 tarihleri arasında Georg-August (Göttingen) ve Christian-Albrechts (Kiel-Almanya) Üniversite’lerinde Assiste Reprodüktif Teknikler ve Endoskopik Cerrahi konularında çalışmak üzere geçici görevli.

    Haziran 1988:Türkiyenin ilk tüp bebek merkezinin (Ege Üniversitesi),  Embryoloji laboratuvarının kurucusudur

    31.7.1990 tarihinde “In Vitro Fertilizasyon-Embryo Transferi Programında Folliküler Sıvı, Serum Hipofizer Gonadotrop ve Steroid Hormon Düzeylerinin Etkisi” başlıklı Uzmanlık tezinin kabulü ve İhtisas sınavında Başarılı olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Ünvanına hak kazanma.

    31.7.1990-27.2.1991 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD ve IVF-ET Merkezinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı kadrosunda.

    27.2.1991- Kasım 1991 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD ve IVF-ET Merkezi’nde ve Kasım 1991-2.10.1993 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü Aile Planlaması-İnfertilite Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Yardımcı Doçent Kadrosunda Öğretim Üyeliği.

    15.10.- 15.12.1992 tarihleri arasında G.A.T.A. Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Destek Kıtaları İstanbul’da askerlik görevi.

    2.10.1993 tarihinde 2547 Sayılı YÖK Kanununa uygun olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Doçent’i ünvanına hak kazanma.

    2.10.1993 tarihinden itibaren günümüze Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü Aile Planlaması-İnfertilite Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde  Öğretim Üyeliği.

    8.1997’den itibaren 2547 Sayılı YÖK Yasasının 16. Maddesine uygun Doçent’lik Kadrosuna atanma.

    8.1999'dan itibaren Profesör'lük kadrosuna atanma.                     

    Prof. Dr.Erol Tavmergen Almanyada aldığı eğitimden sonra yurda dönerek Ege Üniversitesinde ilk Tüp Bebek Merkezi ve embryoloji laboratuvarın kurmuştur. Aynı zamanda ülkemizde endoskopi cerrahi uygulamalarının öncülüğünü yapmış , CISH yöntemini uygulamıştır. Kendisinin yurtiçi ve yurt dışı çok sayıda makalesi, davetli konuşması,kitap bölümü ve son olarakta Jinekoloji -Obstetri konusunda temel kitaplardan olan Te Lindenin çeviri editörlüğü mevcuttur. Halen Ege Üniversitesi Rektörlüğü Aile Planlaması ve Kısırlık (Tüp Bebek Merkezi) Merkezinin başkanlığını yürütmekte olup Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD öğretim üyesidir.




  • Prof. Dr. Cihat Ünlü

     

    Prof. Dr. Cihat Ünlü, 1955 yılında doğdu. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden (AÜTF) mezun oldu ve asistanlık eğitimini AÜTF ve Hannover Üniversitesi Obstetrik ve Jinekoloji Bölümünde 1986 yılında tamamladı. Almanya’da özellikle IVF, endoskopik cerrahi ve infertilite alanlarında eğitim gördü. Prof. Dr. Ünlü Türkiye’nin en büyük IVF merkezlerinden biri olan AÜTF Tüp Bebek Ünitesi’ni kurdu ve uzun yıllar yönetti. Endoskopik Cerrahi kariyerine 1981 yılında başladı. Prof. Dr. Ünlü, Ankara Üniversitesi Endoskopik Cerrahi Ünitesi’nin kurucularından olup, toplam 3000’den fazla laparoskopik operasyonu gerçekleştirdi. Adneksiyel kitleler, myomlar ve tubal patolojiler asıl ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Prof. Dr. Ünlü, European Society of Human Reproduction and Embryology’de (ESHRE) ülkesini defalarca temsil etmiştir. Halen Türk Alman Jinekoloji Eğitim Vakfı'nın başkanıdır ve meslektaşları ile birlikte her iki yılda bir Uluslararası Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi’ni düzenlemektedir. Ayrıca Türk Alman Jinekoloji Eğitim Vakfı’ndan her yıl çok sayıda Türk ve Alman meslektaşına burs verilmesini sağlamaktadır. 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri San Diego’da düzenlenen 9. International SLS (Society of Laparoendoscopic Surgeons) Kongresi’nde "Onursal Başkan" seçilmiştir. 2007 yılında ESIDOG (European Society for Infectious Diseases in Obstetrics and Gynaecology) "Executive Board" üyeliğine atanmıştır. 2007 yılında Türk ve Alman tıbbına yaptığı katkılar dolayısıyla Alman Devleti’nin en büyük nişanı olan “Liyakat Nişanı” kendisine Federal Alman Cumhurbaşkanı tarafından takdim edilmiştir. Prof. Dr. Ünlü’nün 300’den fazla bilimsel makale, kitap bölümü ve ulusal-uluslararası kongre tebliği mevcuttur. Jinekoloji alanında çok sayıda uluslararası dernekte aktif olarak çalışmaktadır. Journal of the Turkish- German Gynecological Association’'ın editörüdür. Prof. Dr. Ünlü halen Acıbadem Bakırköy Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Direktörü ve Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. 2014 yılında Alman Jinekoloji Derneği tarafından Onursal Üyeliğe seçilmiştir.


  • Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu

     

    Prof. Dr. Özay Oral tıp diplomasını Hacettepe Tıp Fakültesi’nde ve asistanlığını Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde tamamlayarak uzmanlığını aldı. Klinik ilgi alanları; IVF, infertilite, endometriozis, uterin anomaliler ve miyomlardır. Uzmanlık sonrası aynı hastanede Başasistan, Klinik Şef ve Başhekimlik görevlerini yürütmüştür. Hastanede Endoskopi cerrahi ve IVF kliniklerinin kurulma ve çalıştırılmasında katkıları olmuştur. 80 üzerinde yerli ve uluslararası saygın dergilerde yayınlanmış makaleleri vardır.  İki adet kitapta baş editörlük yapmıştır. Kitaplar ‘’Jinekolojik Laparoskopi, Klinik Uygulamalar ve Güncel Yaklaşımlar’’, ‘’Histeroskopi, Klinik Uygulamalar ve Güncel Yaklaşımlar’’dır. Halen özel ofisinde faaliyetlerini sürdürmektedir.